Η Spiti bioClean είναι μια νόμιμη εταιρία απεντομώσεων – απολυμάνσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις (εντομοκτονίες) για κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη στον χώρο σας όπως: κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, μύγες, σφήκες, κουνούπια, σαρανταποδαρούσες, σκαθάρια , μαύρα σκουλήκια, σκόρους κ.τ.λ. με χρήση μόνο κατάλληλων, νόμιμων και ακίνδυνων για την υγεία σας φαρμάκων και μεθόδων.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις σε :

σπίτια, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, εστιατόρια, φούρνους, επαγγελματικούς χώρους, αποθήκες, εργοστάσια, γραφεία.

Εξυπηρετούμε περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

https://spitibioclean.gr/contact/
απεντομώσεις

Απεντομώσεις σε Επαγγελματικούς χώρους / καταστήματα

Σε επαγγελματικούς χώρους και γενικότερα σε χώρους όπου έχουν σχέση με παραγωγή, συσκευασία και παράδοση προς κατανάλωση τροφίμων όπως: Εστιατόρια, Φούρνοι, Ξενοδοχεία, Κρεοπωλεία, Μανάβικα, Σούπερ μάρκετ, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Εργοστάσια τροφίμων, Αποθήκες τροφίμων, Catering, κ.α., υποχρεωτικά από το κράτος και τις υγειονομικές υπηρεσίες (ΕΦΕΤ) αυτοί οι χώροι πρέπει να διατηρούν φάκελο απεντόμωσης – μυοκτονίας με συχνότητα επισκέψεων-εφαρμογών άνω των 2 ανά έτος (η συχνότητα διαφέρει από επιχείρηση σε επιχείρηση).

Ο φάκελος παραδίδεται από την νόμιμη εταιρία απεντομώσεων-εξολοθρεύσεων και περιέχει ετήσια σύμβαση μεταξύ πελάτη και εταιρίας απεντομώσεων, πιστοποιητικά εφαρμογών, ιστορικό εφαρμογών, αρχείο και άδειες φαρμάκων, κατόψεις παγίδων κ.α

Διαβάστε Περισσότερα:

ερωτήσεις & απαντήσεις (Q&A) σχετικά με την Απεντόμωση :

Πως γίνεται η απεντόμωση?

Η απεντόμωση είναι μια διαδικασία με πολλές παραλλαγές και αυτό γιατί το έντομο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και στον χώρο στον οποίο θα γίνει η διαδικασία δεν είναι πάντα ίδια. Μια απεντόμωση μπορεί να γίνει : με υγρή μέθοδο (ψεκασμό με διάλυμα εντομοκτόνου) , δολωματική μέθοδο (εντομοκτόνο σε μορφή τζελ , κ.ά) , αέρια μέθοδο (αέρια μορφή εντομοκτόνου), εκνέφωση ή νεφελοψεκασμός (ψεκασμός μικροσταγωνιδίων εντομοκτόνου διαλύματος) , θερμική μέθοδο (αύξησης της θερμοκρασίας του χώρου με ειδικά μηχανήματα) και με παγίδες σύλληψης εντόμων (προσελκυστικές παγίδες χωρίς εντομοκτόνα). Πολλές φορές γίνονται συνδυασμοί των μεθόδων για καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξω την Spiti bioClean για απεντόμωση του χώρου μου;

Επιλέγετε την εταιρία μας γιατί :

  • Κατέχουμε κρατική άδεια εφαρμογών απεντομώσεων σε κατοικημένους χώρους.
  • Οι εφαρμογές απεντόμωσης γίνονται πάντα από τον ιδρυτή και απόφοιτο Χημείας Α.Π.Θ.
  • Για την αμεσότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.
  • Για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.
  • Για την γνώση ,την εμπειρία μας και την εμπιστοσύνη που μας έχουν εκατοντάδες πελάτες μας.
  • Για τα ευέλικτα ωράρια που εργαζόμαστε.

Πόσο κοστίζει μια απεντόμωση σπιτιού / διαμερίσματος;

Το κόστος μιας απεντόμωσης είναι ανάλογο πολλών παραγόντων : χώρος απεντόμωσης, είδος διαδικασίας απεντόμωσης που θα πραγματοποιηθεί, είδος εντόμου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μέγεθος προσβολής, υλικά και φάρμακα που θα χρησιμοποιηθούν, χρόνος διαδικασίας κ.α.

Ενδεικτικά οι τιμές απεντόμωσης ξεκινούν :

  • Διαμερίσματος από 30€
  • Κοινόχρηστων Πολυκατοικίας ως 3 ορόφων από 40€
  • Κοινόχρηστων Πολυκατοικίας 4 ορόφων και άνω από 60€
  • Κατοικίες με αυλή από 40€

Έχω παιδιά και κατοικίδια, μπορώ να κάνω απεντόμωση στο σπίτι;

Όταν πραγματοποιείται απεντόμωση σε κλειστούς χώρους (π.χ. σπίτια) λαμβάνονται όλα τα μέτρα και οι κανόνες προστασίας για την ασφάλεια των ανθρώπων και ζώων. Δεν θέτουμε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία ανθρώπων και ζώων. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία δίνονται εξηγήσεις για το τρόπο εφαρμογής, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται και σημαντικές συμβουλές για την διαχείριση της κατάστασης πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της εφαρμογής.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων μια απεντόμωση σε κλειστό χώρο γίνεται με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, με εγκεκριμένα από τις αρμόδιες δημόσιες αρχές, άοσμα και αβλαβή εντομοκτόνα φάρμακα ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες τους. Ο ψεκασμός του φαρμάκου γίνεται προσεκτικά σε επιφάνειες που δεν έρχεται σε επαφή με τα χέρια ο άνθρωπος ούτε έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής, αερίζεται ο χώρος αρκετά καλά και αφήνεται το εντομοκτόνο διάλυμα να στεγνώσει. Προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες να απομονώσουν ή απομακρύνουν για λίγη ώρα παιδιά ή κατοικίδια ζώα για να μην έρθουν σε επαφή με ψεκασμένες επιφάνειες.

Σε περιπτώσεις που μια εφαρμογή απεντόμωσης πραγματοποιείται με άλλες μεθόδους (π.χ αέρια εντομοκτόνα) ή με φάρμακα με έντονη οσμή τότε ο χώρος αποκλείεται για όλους για το χρονικό διάστημα που θα θέσει ο επαγγελματίας.

Μπορώ να κάνω απεντόμωση μόνος μου στην οικία μου, γιατί να καλέσω κάποιον επαγγελματία ;

Ο κάθε ιδιώτης έχει πρόσβαση πλέον να προμηθευτεί από μόνος του κάποια από τα είδη φαρμάκων απεντόμωσης. Ωστόσο θέτονται κάποια ερωτήματα:

Είναι γνώστης για το ποιο είναι το ιδανικό φάρμακο που χρειάζεται για την περίπτωση του ; Η απάντηση είναι σπανίως θετική. Τις περισσότερες των περιπτώσεων ο ιδιώτης προμηθεύεται ένα κοινό εντομοκτόνο που του σύστησε κάποιος ή είδε να διαφημίζεται αδιαφορώντας αν το συγκεκριμένο είδος φαρμάκου έχει μεγάλη ικανότητα να εξολοθρεύσει το είδος εντόμου που αντιμετωπίζει.

Έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να χρησιμοποιήσει ; Αναλόγως της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός όπως και ο εξοπλισμός προστασίας του σώματος και προσώπου κάτι που προσθέτει επιπλέον έξοδα στον ιδιώτη.

Έχει τις απαραίτητες γνώσεις τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να γίνει σωστά η εφαρμογή και να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημά του ; Η απάντηση είναι αρνητική. Ένας ιδιώτης δεν μπορεί να έχει τις ίδιες γνώσεις με κάποιον επαγγελματία όσο αφορά τις τεχνικές, την βιολογία και συνήθειες των εντόμων. Ένας λανθασμένος χειρισμός του ιδιώτη μπορεί να οδηγήσει σε επέκταση του προβλήματος και όχι σε καταστολή.

Τι κινδύνους θέτει στον εαυτό του και στους γύρω του αν κάνει κάτι λάθος ; Η έλλειψη γνώσης χειρισμού φαρμάκων απεντόμωσης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας στον ίδιο, σε συνανθρώπους του και σε οικόσιτα ζώα. Πέρα από μια αλλεργική αντίδραση που είναι πιθανό να συμβεί, υπάρχει ο μεγάλος έμμεσος κίνδυνος δηλητηρίασης μέσω τροφίμων. Επίσης ένας κακός χειρισμός, μια παράβλεψη ή η έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού μπορεί να οδηγήσει και σε βλάβες σε κτίρια και συσκευές.

Ποια εγγύηση έχω για το αποτέλεσμα της απεντόμωσης ;

Η Spiti bioClean παρέχει εγγύηση καλού αποτελέσματος σε όλες τις υπηρεσίες απεντόμωσης. Εξηγούμε στον πελάτη τις πιθανότητες να αποτύχει μια διαδικασία ή αν χρειαστεί και επαναληπτική εφαρμογή ύστερα από την σωστή εκτίμηση του προβλήματος. Επαναλαμβάνουμε την επίσκεψη μας χωρίς κόστος εάν η αναποτελεσματικότητα οφείλεται καθαρά σε αστοχία της εφαρμογής εκ μέρους μας.

απεντόμωση
Για αποτελεσματικές Απεντομώσεις σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική εμπιστευθείτε την εταιρία μας !

Παγίδες για έντομα

Οι εντομοπαγίδες είναι 100% οικολογικές , δεν βασίζονται σε εντομοκτόνα φάρμακα αλλά σε ουσίες και υλικά που έλκουν το έντομο προς την παγίδα.

Οι πιο συνηθισμένες παγίδες είναι αυτές με την κολλητική επιφάνεια όπου φέρουν ελκυστικές (φερομονικές) ουσίες για την παγίδευση των εντόμων. Τέτοιες παγίδες βοηθούν στην σύλληψη εντόμων όπως κατσαρίδες, σκόρους, σκαθάρια, ψείρες τροφίμων, κ.α.

Οι ηλεκτρικές εντομοπαγίδες (με κολλητική επιφάνεια ή χωρίς) με λάμπες Υπεριώδους φωτός χρησιμοποιούνται για τα ιπτάμενα έντομα όπως μύγες, σφήκες, κουνούπια, σκνίπες, πεταλούδες, μυγάκια, κ.α. και είναι απαραίτητες σε κουζίνες εστιατορίων, σε εργαστήρια παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων, σε ξενοδοχεία κ.α.

Απωθητικά αερολύματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ιπτάμενα έντομα υπό συνθήκες.

spiti bioclean