694 529 4293
καθαρισμός στρώματος από ούρα

Καθαρισμός στρώματος από ούρα

Όταν το στρώμα μας λερωθεί από ούρα αρχικά θα πρέπει να δράσουμε γρήγορα με μια πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί έτσι ώστε να μην εισχωρήσουν τα ούρα βαθιά στο υπόστρωμα. Στην συνέχεια μπορούμε να λίγο απορρυπαντικό ρούχων να το αραιώσουμε με νερό και να τρίψουμε ελαφρά το στρώμα μας με μια πετσέτα πάνω στον λεκέ από έξω προς τα μέσα για μην εξαπλωθεί ο λεκές παραπάνω. Επαναλαμβάνουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε την διαδικασία.

Για καλύτερο και σίγουρο αποτέλεσμα επιλέγουμε την λύση επαγγελματικής σκούπας extraction ώστε να ρουφήξει την υγρασία μαζί με τα ούρα και το απορρυπαντικό.

Για καθαρισμό του στρώματός σας από ούρα καλέστε την εταιρία μας! – Spiti bioClean –

AdobeStock 367376548

Πως φεύγει η μυρωδιά των ούρων

Για να μην μυρίζει το στρώμα από ούρα είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί πρώτα ο λεκές των ούρων με επαγγελματική σκούπα extraction και τα κατάλληλα απορρυπαντικά. Στην συνέχεια εφαρμόζουμε αντιοσμοτικό διάλυμα πάνω στον λεκέ και το αφήνουμε να στεγνώσει καλά ώστε να μην υπάρχει καθόλου υγρασία. Έτσι και ο λεκές δεν θα υπάρχει ούτε φυσικά και η μυρωδιά!

254679782 883420715636517 5570702658845971612 n
φώτο : αποτέλεσμα βιολογικού καθαρισμού σε στρώμα με λεκέδες.

Πως να καθαρίσω το στρώμα από ακάρεα

Τα ακάρεα υπάρχουν πάνω στα στρώματα και είναι εκατομμύρια καθώς αναπτύσσονται πολύ γρήγορα σε αυτά λόγω ότι το στρώμα μας είναι το ιδανικό περιβάλλον για αυτά ώστε να τρέφονται.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά για τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων από ακάρεα .

Πως να καθαρίσω το στρώμα από αίμα

Ο λεκές από αίμα σε στρώμα είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις καθότι ¨βάφει”. Αρχικά πρέπει να δράσουμε γρήγορα πριν στεγνώσει το αίμα. Παίρνουμε μια υγρή πετσέτα και ταμπονάρουμε έως ότου αφαιρεθεί μεγάλη ποσότητα. Αν έχει στεγνώσει το αίμα δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή την διαδικασία. Προσπαθούμε με λίγο οξυζενέ (υπεροξείδιο του υδρογόνου) πάνω στον λεκέ. Περιμένουμε και ξαναταμπονάρουμε.

Αν ο λεκές παραμένει τότε χρειαζόμαστε την βοήθεια επαγγελματία.

Αρχικά γίνεται καθαρισμός όλου του στρώματος με κατάλληλα απορρυπαντικά και αναρροφάμε. Στην συνέχεια στο αίμα ρίχνουμε ένα διάλυμα από ουσίες που αποχρωματίζουν ώστε να εξαφανιστεί ο λεκές και αφαιρούμε με την σκούπα extraction.

Πως να καθαρίσω το στρώμα από μούχλα

Η μούχλα πάνω στο στρώμα δημιουργείται όταν υπάρχει υψηλή υγρασία στο χώρο ή αν έχει βραχεί και δεν στέγνωσε αμέσως. Η μούχλα εκτός της μυρωδιάς που αφήνει , δημιουργεί στίγματα σκούρα πάνω στο ύφασμα.

Αν η μούχλα είναι έντονη και έχει εισχωρήσει βαθιά στο υπόστρωμα τότε δεν υπάρχει λύση καθαρισμού. Όσο υπάρχει υγρασία στον χώρο τόσο θα εξαπλώνεται και θα υπάρχει μούχλα πάνω στο στρώμα. Το στρώμα με υγρασία ευνοεί κατά πολύ την αύξηση των ακάρεων, βακτηρίων και μυκήτων σε αυτό. Είναι σημαντικό για την υγεία μας να καθαριστεί και στη συνέχεια να ξηραθεί καλά το στρώμα πριν ξαπλώσουμε σε αυτό.

Για να φύγει η μυρωδιά της μούχλας, αρχικά κάνουμε καθαρισμό του στρώματος με απορρυπαντικά διαλύματα και επαγγελματική σκούπα extraction που αναρροφάει την υγρασία. Στην συνέχεια ψεκάζεται το στρώμα με ειδικό αντιοσμοτικό προϊόν και αφήνεται να στεγνώσει καλά ιδανικά στον ήλιο για αρκετές ώρες.

Τα στίγματα της μούχλας το πιο πιθανό είναι να μην φύγουν ποτέ ωστόσο αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι να υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το στρώμα και για αυτό θα πρέπει να καθαριστεί όπως περιγράψαμε και να στεγνώσει πάρα πολύ καλά όπως και να αφαιρέσουμε την υγρασία από το δωμάτιο!

image0 5
φώτο : καθαρισμός στρώματος από μούχλα

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για τον Καθαρισμό του στρώματος σας !

Τηλ. 23920.73159 – Εξυπηρέτηση Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική!

SpitiBioClean FB Cover

Βρείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK https://www.facebook.com/spitibioclean